Praktisch

Bereikbaarheid

Sjib is vlot bereikbaar voor iedereen, of je nu met fiets, auto of bus naar school komt. We hebben zelfs een eigen busdienst.

Bereikbaarheid

SJIB is vlot bereikbaar voor iedereen

Met de fiets

Bijna alle invalswegen naar Betekom hebben veilige fietspaden. Via de sportvelden van De Tumkens kunnen leerlingen makkelijk naar de middenschool en bovenbouw.

Met de auto

Wie met de auto gebracht wordt, heeft weinig last van de verkeersdrukte. De leerlingen kunnen op een vlotte en veilige manier afgezet worden op de parking van het sportcentrum “De Tumkens” of op de parking van Aldi.

Met De Lijn

Lijn 530 en 532: Aarschot – Mechelen en Mechelen – Aarschot

Met het openbaar vervoer De Lijn is de school goed bereikbaar vanuit Tremelo, Baal, Werchter en Aarschot. De leerlingen uit Betekom en Begijnendijk kunnen ook gebruik maken van de Belbus. De Belbus kan je eventueel gebruiken bij regenweer of als je af en toe niet met ander vervoer op school zou geraken. De Belbus moet je vooraf reserveren. Je betaalt voor de Belbus per rit, met je Buzzy Pazz of met een Omnipas.

Deze bus rijdt op vaste tijdstippen en maakt gebruik van vaste opstapplaatsen.

Voor meer informatie neem je contact op met De Lijn via  070 220 220 (van maandag tot vrijdag tussen 7.00 en 18.00 u. en zaterdag tussen 9.00 en 16.00 u.).

Eigen busdiensten

Onze schoolbusdienst is zeer uitgebreid. Eén van onze bussen rijdt waarschijnlijk langs jouw buurt.

Als je gebruik wil maken van onze busdienst dan schrijf je vooraf in voor één of meerdere periodes. Elke periode begint en eindigt met een schoolvakantie en duurt ongeveer twee maanden.

Alle informatie (opstapplaatsen, tijdstippen, inschrijven en kostprijs) kan u terugvinden via volgende link: Busboekje.

Routes van de SJIB-busdienst